HOME     |     O NÁS     |     NOVINKY     |     E-SHOP     |     O VÍNĚ     |     KONTAKTY
Přihlásit
Přihlašte se prosím

email:
heslo:
 
   |   Registrovat   |   Zapomenuté heslo   |   Vše o nákupu   |   Odběr novinek
Lahví: 0 ks
Cena: 0,00 Kč
Home   »   O nás

Vyhledat zboží:


Filtrovat zboží:
cena:
barva:
ročník:
země:
oblast:
ocenění:
slevová akce:

O nás

O nás

Společnost Vinitas, k.s. vznikla v roce 2005. Naším cílem od počátku působení je nabízet pouze vybraná kvalitní vína z vyhlášených vinařských oblastí Itálie, Francie, Španělska a ostatních vybraných zemí, vína, která jsou vysoce hodnocena a uznávána jak v zemi původu, tak v zahraničí. Naší prioritou je zároveň nabízet tato vína za nejnižší ceny v dané kategorii.

Věříme, že se nám podaří zvýšit povědomí o těchto mimořádných vínech na našem trhu právě díky kombinaci vynikajícího poměru hodnoty a ceny našich vín.



Naše vína

Ať jste znalec vína, sommeliér, který vybírá vína pro restauraci či vinotéku, nadšený milovník tohoto ušlechtilého moku, gurmán, či si jen občas rádi dopřejete příjemné víno, věříme, že v naší nabídce naleznete vína, která rozhodně potěší Vaše smyslové buňky. Společnost Vinitas dbá na to, aby nabízela pouze vybraná exkluzivní vína ověřené kvality za příznivé ceny.

Proto spolupracujeme přímo s vinařstvími, kde víno vzniká, a o kterých jsme přesvědčeni, že dokáží mít dostatečnou kontrolu kvality při výrobě svých vín a současně zachovat rozumné ceny. Současně důsledně dbáme na to, aby vína, která nabízíme, byla vždy vhodně skladována a dále rozvíjela svůj potenciál. Skladování vín v našich prostorách proto probíhá v ideálních podmínkách. Jen tak můžeme garantovat, že všechna naše vína pro Vás budou opravdovou lahůdkou a přinesou Vám očekávaný požitek.

Připravili jsme pro Vás sortiment přibližně osmdesáti druhů vín, která však představují reprezentativní vzorek stylů vín – od lehkých bílých vín až po tělnatá červená vína. Naše vína Vás okouzlí širokou paletou vůní a chutí. Spektrum cenových relací činí naše vína snadno dostupná pro široký okruh potenciálních zákazníků. V naší nabídce italských vín samozřejmě nechybějí perly italského a rovněž světového vinařství jako Brunello di Montalcino, Barolo, či v poslední době stále oblíbenější Barbaresco, která budou důstojným doprovodem při oslavě významnějších příležitostí či vítaným exkluzivním dárkem pro Vaše klienty.

Ostatně charakteristiku a styl našich vín poznáte daleko lépe až skutečným ochutnáním než slovním popisem. Naše vína se totiž nejraději představují sama. Neboť již po staletí platí staré známé úsloví "Ve víně je pravda". Tak tedy "in vino VERITAS", v našem případě "in vino VINITAS".

Budeme rádi, pokud Vám naše vína zachutnají a budete se k nám dále s důvěrou vracet a doporučíte nás svým známým.

 
Luxusní a osobitá francouzská, italská a španělská vína | Vína Vinitas, k.s. Luxusní a osobitá francouzská, italská a španělská vína | Vína Vinitas, k.s. Luxusní a osobitá francouzská, italská a španělská vína | Vína Vinitas, k.s. Vinitas na Foursquare
Rychlé odkazy:
Adresa:
Sídlo společnosti
Chrustenice 213
267 12 Loděnice

Prodejna Beroun
Holandská 122
266 01 Beroun-Město


copyright © 2013 by Vinitas, k.s.
SEO optimalizaci stránek provádí společnost Effectix.com, s.r.o.