HOME     |     O NÁS     |     NOVINKY     |     E-SHOP     |     O VÍNĚ     |     KONTAKTY
Přihlásit
Přihlašte se prosím

email:
heslo:
 
   |   Registrovat   |   Zapomenuté heslo   |   Vše o nákupu   |   Odběr novinek
Lahví: 0 ks
Cena: 0,00 Kč
Home   »   Agroturistika
Vyhledat zboží:


Filtrovat zboží:
cena:
barva:
ročník:
země:
oblast:
ocenění:
slevová akce:

Agroturistika

Agroturistika v Toskánsku

Rodinná farma Fattoria Marengo, kterou provozuje syn zakladatele Emilio Marengo, vlastní kromě vinic, olivových hájů a lesů i několik tradičních a velmi stylově vybavených objektů, sloužících pro agroturistiku. Pět rozlehlých kamenných rezidencí skýtá celkem dvacet tři různě velkých apartmánů, nabízí se i dvě luxusní vily.

Každá z rezidencí má vlastní bazén, v obou vilách se můžete nechat rozmazlovat vybavením na vysoké úrovni (soukromá posilovna, Jacuzzi, sauna…)

Využijte možnosti dovolené v krásné toskánské krajině s bohatou etruskou historií opředenou legendami. V okolí rezidencí se nachází několik archeologických nalezišť z doby Etrusků a templářských rytířů.

Vybavení resortu

V ceně pobytu je volné užívání bazénu, tenisového hřiště a jízdárny. V sezoně můžete pro vlastní potřebu rovněž sklízet organicky pěstovanou zeleninu z ekologické zahrádky (při pěstování nejsou užívány pesticidy, herbicidy ani chemická hnojiva). Zúčastníte se ochutnávek vína a olivového oleje a komentovaných prohlídek vinných sklepů. Budete moci relaxovat při chytání ryb v místních rybnících či při vyjížďkách terénním vozem.

Dále jsou v resortu či jeho okolí k dispozici:
- termální lázně (vzdálené deset minut jízdy autem)
- golfové hřiště (vzdálené hodinu jízdy autem)
- horská kola
- stolní tenis

Zájmové kursy

Hosté mají jedinečnou příležitost nejen prožít dovolenou ve venkovském stylu, ale osvojit si nové znalosti a dovednosti účastí na kursech, které jsou pořádány denně na základě poptávky.

Nabízí se:
- kursy vaření
- kursy pečení chleba a pizzy
- kursy malování
- vinařské kursy – od sklizně až po lahvování si vyrobíte své vlastní víno (v období od září do října)
- kursy přípravy organického olivového oleje - od sklizně až po lahvování si vyrobíte svůj vlastní olivový olej (v období od listopadu do prosince)

Výhodné umístění farmy rovněž umožňuje rychlý a pohodlný přístup ke všem historickým a přírodním zajímavostem jak v Toskánsku (jmenovitě města Siena, Arezzo, Cortona, Casentino, Montalcino, Florencie), tak v přilehlých oblastech (Assisi, Perugia, Řím, Bologna).

Dovolená v této atmosféře je opravdovým balzámem na duši.

Pokud Vás nabídka agroturistiky v Toskánsku zaujala, obraťte se na nás, rádi Vám poskytneme další informace a zprostředkujeme ubytování.

 

 
Luxusní a osobitá francouzská, italská a španělská vína | Vína Vinitas, k.s. Luxusní a osobitá francouzská, italská a španělská vína | Vína Vinitas, k.s. Luxusní a osobitá francouzská, italská a španělská vína | Vína Vinitas, k.s. Vinitas na Foursquare
Rychlé odkazy:
Adresa:
Sídlo společnosti
Chrustenice 213
267 12 Loděnice

Prodejna Beroun
Holandská 122
266 01 Beroun-Město


copyright © 2013 by Vinitas, k.s.
SEO optimalizaci stránek provádí společnost Effectix.com, s.r.o.