HOME     |     O NÁS     |     NOVINKY     |     E-SHOP     |     O VÍNĚ     |     KONTAKTY
Přihlásit
Přihlašte se prosím

email:
heslo:
 
   |   Registrovat   |   Zapomenuté heslo   |   Vše o nákupu   |   Odběr novinek
Lahví: 0 ks
Cena: 0,00 Kč
Home   »   O nás   »   Proč nakupovat právě u nás?

Vyhledat zboží:


Filtrovat zboží:
cena:
barva:
ročník:
země:
oblast:
ocenění:
slevová akce:

proč nakupovat právě u nás?

Deset důvodů, proč nakupovat u nás

 Zajímavá vína

Nabízíme vybraná vína spíše malých perspektivních vinařství, která mají dlouhou vinařskou tradici a dobrou reputaci, nabízejí vynikající kvalitu vín a mají svůj produkt pod pečlivou kontrolou a dohledem.

V jejich vínech se mísí tradiční terroir dané oblasti, kombinace dlouhodobé zkušenosti předávané po generace s osobitým charakterem moderního přístupu vinařů při výrobě vína od poctivé práce na vinohradě přes pečlivý proces zpracování vinného moštu až po precizní školení vína.

Dobře si uvědomují, že každá láhev je jejich vlastní vizitkou poctivé práce a snaží se, aby na svá vína mohli být patřičně hrdí. O dobré pověsti a kvalitě vín svědčí mimo jiné mnoho vynikajících ocenění jejich vín na prestižních mezinárodních soutěžích.


Příznivé ceny

Vína exkluzivně dovážíme a díky dobrým osobním vztahům s vinaři dbáme na udržení velmi příznivé ceny pro konečného spotřebitele. Můžete si sami ověřit, že naše ceny i při vynikající kvalitě patří často k nejvýhodnějším ve srovnání s víny ze stejné oblasti a vždy nabízejí optimální poměr kvality a ceny.

Naší filozofií je prodávat vysoce kvalitní vína za přijatelnou cenu. Vína, která jejich spotřebitelé ocení a vychutnají si je. Nechceme nabízet vína levná z důvodu pochybné kvality ani předražené láhve s věhlasnou etiketou, které většinou leží nedotknutelně na čestném místě, (nekonečně) čekajíc na dostatečně výjimečnou příležitost k otevření.


Nedodáváme do hyper- ani supermarketů


Osobní přístup

Naší prioritou je spokojený zákazník. Snažíme se maximálně vyjít vstříc jakémukoliv splnitelnému požadavku, dbáme na férové jednání a vždy nás těší dobré a dlouhodobé osobní vztahy se zákazníky.


Exkluzivní rozvoz pro zákazníky z Berouna a okolí
Našim zákazníkům z Berouna a okolí nabízíme rozvoz sudových i lahvových vín v jakémkoli množství při objednávce nad 100 Kč. Cena rozvozu je symbolických 10 Kč, při objednávce nad 200 Kč je rozvoz zdarma.


Doprava po ceké ČR zdarma při nákupu nad 3 000 Kč


Osobní odběr Beroun, Chrustenice

Zdarma a po domluvě kdykoliv se můžete pro Vaše vína zastavit buď v sídle společnosti Vinitas v Chrustenicích nebo v prodejně v Berouně.

Tím kdykoliv mímíme skutečně kdykoliv - ať už cestou do práce v sedm ráno nebo o půlnoci - jen nám prosím předem zavolejte :)


Jsme tu pro Vás online i v obchodě

Našim zákazníkům nabízíme - spolu s možností nakupovat online - také zázemí naší berounské prodejny.


Optimální skladování našich vín

Maximálně se snažíme o uchování skvělé kvality našich vín i při skladování. Proto všechna naše vína před cestou k zákazníkovi odpočívají naležato v klimatizovaných prostorech o stálé optimální teplotě 12 – 13°C, trvalé vlhkosti kolem 70% a bez přístupu denního světla.

Do skladovacích hal s nestálou teplotou a nevhodnými podmínkami, stejně jako do stále osvětlených a temperovaných regálů obchodů naše vína neodkládáme.


Věrnostní program

Našich vracejících se zákazníků si vážíme. Proto jim chceme v rámci našich možností nabídnout ještě lepší podmínky a těšit se tak z dlouhodobé spolupráce. Více o věrnostním programu.


 

Dárkové poukazy

Pokud váháte s výběrem toho správného vína, můžete Vaše milé obdarovat dárkovým poukazem a dopřát jim tak možnost volby.


 

 

Luxusní a osobitá francouzská, italská a španělská vína | Vína Vinitas, k.s. Luxusní a osobitá francouzská, italská a španělská vína | Vína Vinitas, k.s. Luxusní a osobitá francouzská, italská a španělská vína | Vína Vinitas, k.s. Vinitas na Foursquare
Rychlé odkazy:
Adresa:
Sídlo společnosti
Chrustenice 213
267 12 Loděnice

Prodejna Beroun
Holandská 122
266 01 Beroun-Město


copyright © 2013 by Vinitas, k.s.
SEO optimalizaci stránek provádí společnost Effectix.com, s.r.o.